Gode verktøy for oppussing hjemme

Good tools for home renovation– Drill

– Brekkjern

– Skrape

– Skiftenøkkel

– Kniv (helst en kraftig og en foldekniv med forskjellige funksjoner)

– Galvaniserte taktekkingsnegler

– Hammer

– Blåsemaskin (til for eksempel løv eller annet skrot på tomten)

– Sag (helst elektronisk)

– Taksement av asfalt

– Vater

– Sparkel

Oscillerende verktøy er det raskest voksende segmentet av elektroverktøy. Og med god grunn. Deres allsidighet er enestående. Dette er en god investering. Du kan slipe, skrape og klippe meget effektivt med dette verktøyet. Bare bytt ut vedleggene og slå den på. For en trådløs oscillerende verktøy, har Dremel mye makt, og jeg liker batterimåler og variabel hastighet. Jeg har brukt min til sand/trearbeid-prosjekter, skrape maling av bilens støtfanger og trimme gips.

Rett bak oscillerende verktøy når det kommer til popularitet, er slagtrekkeren. En slagtrekker er et manuelt verktøy som gir mye roterende kraft, og brukes hyppig av mekanikere for å løsne for eksempel store skruer (bolter). Retningen kan også reverseres (for eksempel hvis skruer må strammes). Slagtrekkeren er laget spesielt for å kjøre bolter og er det perfekte verktøyet for å bygge flatpakkede møbler eller arbeider på bilen din. De leverer rotasjons og nedover kraft, som er det du trenger for å stramme sta bolter.

Bajonettsag er en luksus for de fleste huseiere, men uunnværlig for entreprenører. Ingenting skjærer gjennom tre eller hardt materiale som en bajonettsag. De er nødvendige for noen demojobber, og kan også brukes utendørs til å trimme greiner eller fjerne trelemmer eller innlegg.

Når du trenger rask, men kraftig skjæring, og ikke har plass til en bordsag, er en sirkelsag det optimale. Du bør vite hva du gjør når du bruker en, men de vil skjære gjennom trelast med presisjon, og kan brukes til alt fra å bygge dekk, skur og boliger, og er noe som trengs for å bygge hyller eller andre hjemmeprosjekter. Altså er dette veldig greit å ha.