Jeg er en snekker som liker å blogge om mine egenskaper innenfor renovasjon. Jeg har mange års erfaring i bransjen, og blir regnet som en med ekspertise på området. Jeg er lidenskapelig opptatt av det jeg gjør, og det synes! Jeg har den grunnleggende kunnskapen, men også drivet, motivasjonen og lysten til å være kreativ, nytenkende og inspirerende. Hvis du ser etter inspirasjon, ideer eller bare vil få et inntrykk av hvordan man kan renovere, bør du ta en titt på bloggen min. Her poster jeg alt fra hva jeg har gjort til hva jeg skal gjøre, og passer på å tilpasse det jeg forteller til alle målgrupper. Jeg er også mulig å leie, og har kontaktinformasjon inne på denne siden. Jeg har også en egen hjemmeside for firmaet mitt.

Jeg liker å se på meg selv som perfeksjonist i det jeg driver med, og er lidenskapelig opptatt av detaljer. Jeg er tilhenger av ideen om at noe skal gjøres skikkelig hvis det først skal gjøres. Er også opptatt av å hjelpe folk. Man trenger ikke ha mye penger på bok for å renovere hjemmet sitt. På denne siden kan du forhåpentligvis få litt inspirasjon og tips, så du kan få gjort mye selv. Arbeidere koster! Utvid horisonten din og la deg inspirere! Da har du tro på det du driver med. Og gjør jobben selv. Da kommer du langt.

Det er ellers bare å ta kontakt hvis dere lurer på noe, har tilbakemeldinger eller bare vil si hei. Husk også å abonnere på nyhetsbrevet.