5 ting å tenke på når du renoverer kjøkkenet ditt

renovating your kitchen1: Lagring. Dette handler enkelt og greit om ditt / deres behov for en gitt mengde rom og plass i for eksempel fryser, kjøleskap og andre skap.

2: Hvor mye skal i budsjettet? Også noe man må ta individuelt og på bakgrunn av prosjektets art.

3: Vurder funksjonaliteten i rommet du skal renovere. Få bestrider at kjøkkenet er hjemmets hjerte, så vurder nøye hva som skal bli en del av prosjektet. Vil stor plass integreres i kjøkkenet? Vil hverdagsservering foregå der? Mange boliger er fjerner formelt preg fullstendig. Ta deg god tid til å finne noe som passer din personlige stil.

4: Når en profesjonell er leid inn, vil han alltid spørre om type apparater familien ønsker. Dette vil gjøre at designeren kan komme med alternativer som passer den gitte plassen/størrelsen. Mens hus i utgangspunktet sjelden anser dette trinnet som viktig, kan valgt apparat virkelig forandre hjemmet. Mange huseiere starter et renoveringsprosjekt på grunn av ett apparat de vil erstatte. Dette gir en mulighet som gjør at huseiere ofte hever deres matlagingsevner, og gjør dem i stand til å oppnå “restaurantkvalitet” på matlagingen. En rekke nye funksjoner og alternativer med merker, sammen med økt matlagingshastighet, er som regel fordeler med å velge nye hvitevarer. Matbevaring er noe som ikke bør bli oversett når du velger mellom diverse kjølingsalternativer. Energieffektivisering er også viktig for miljø (og familie).

5: Selvfølgelig er gjensalg viktig. Vil du være bosatt i hjemmet i en kortere periode (muligens 3-5 år), eller har du tenkt lenger? Hvis svaret er kort, sørg for å holde den nye designen lett for mange typer livsstiler. Prøv å holde personlige smak til et minimum. For at det skal kunne selges videre senere. Materialer, benkeplater og maskinvare bør alle vurderes som sentrale i videresalg. Og ikke glem å gi god belysning, da dette kan (med apparater) være et avgjørende element.